Årets hetaste padelturnering

20-22 juli

Elittävlingen Nintendo Invitational Fiskebäckskil arrangeras 20-22 juli 2021. Matcherna, mellan internationella elitspelare, spelas på vår nybyggda centercourt – ett stenkast från havet. 

Huvudpartner

Matchresultat

Matchresultatet uppdatera löpande under turneringen.

Program & spelschema


Tisdag 20/7 kl.10-18

Gruppspel
Partnertävling
Clinics
Uppvisningsspel och inspel

Onsdag 21/7 kl.09-20
Gruppspel och kvartsfinal

Torsdag 22/7 kl.09-18
Semifinal och final 

Lottning och spelprogram släpps veckan innan tävlingen.

Området


Foodcourt

På området serveras mat från olika delar av världen. 

Bar
Vi är stolta att kunna presentera åbro som vår officiella leverantör av dryck under padelturneringen. Välj mellan ett stort utbud av drycker.

Partner-court
Träffa våra partners som gjort Nintendo Invitational Fiskebäckskil möjligt. Alla finns på plats!

Biljetter


3-dagars VIP

Följ hela turneringen från VIP-läktaren och njut av god mat och dryck

2-dagars
Se eliten spela gruppspel, semifinal och final

1-dagars
Välj vilken dag du vill besöka turneringen

Elittävlingen Nintendo Invitational Fiskebäckskil är en padelturnerning som arrangeras av Fiskebäckskil Padelcenter. Spelarna är svenska och internationella elitspelare som mellan internationella elitspelare. Totalt kommer turnering bestå av åtta herrlag och fyra damlag, dessutom är det en partnertävling, clinics, uppvisningsspel och inspel. 

Padelturneringen kommer spelas på den nybyggda centercourten i Fiskebäckskil, Skaftö – ett stenkast från havet – mellan den 20-22 juli 2021. 

Elitspelare

SVENSKA OCH INTERNATIONELLA SPELARE

Nintendo Invitational Fiskebäckskil presenterar löpande deltagande elitspelare, både nationella och internationella padelprofiler. Tävlingen består av åtta herrlag och fyra damlag. Spana in startfältet…

west-sweden-lobster-and-swan-12- Photo Cred Jeska
west-sweden-lobster-and-swan-166- Photo Cred Jeska

SWEMESTER

HOTELL / RESTAURANGER / UPPLEVELSER I FISKEBÄCKSKIL

Fiskebäckskil i Bohuslän är ett vackert kustsamhälle på Skaftö, nära Lysekil. Här strosar du omkring längs slingrande gator och upplever skärgårdsatmosfären. Fiskebäckskil har mycket att erbjuda för hela familjen och vi har såklart listat några sköna tips inför ditt besök.

Nintendo Invitational Fiskebäckskil livestreamas av Studio Padel – Sveriges största padelkanal på Youtube. Självklart hoppas vi att du köper biljett och upplever padelturnering på plats men har du inte möjlighet att besöka oss kan du följa hela turneringen på Studio Padel »

PARTNERS